BAAM Sports Foods

Alla recensioner

BAAM Sports Foods

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo MaxiFlex

MaxiFlex

0 recensioner

Att leva ett hälsosamt liv med träning, motion och olika slags kosttillskott är något som många redan gör, och m&ar...

BAAM Sports Foods

Som många andra där ute är chansen stor att du är en person som tycker om att röra på dig. Det kan vara att du gillar att gå långa promenader med hunden, eller så känner du att all stress rinner av dig då du spenderar en timme i gymmet. När det kommer till träning så finns det olika orsaker för alla varför de tränar, det kan vara för att de vill gå ner i vikt, bygga muskler eller så vill de helt enkelt må bättre fysiskt. Att träna kan vara ganska krävande för kroppen, och därför kan det vara bra att ta olika typer av tillskott för att underlätta när det till exempel kommer till träningsvärk. BAAM Sports Foods är ett företag som säljer produkter för personer som tränar, de har kanske något för dig?

Du har möjligheten tillsammans med alla där ute att helt gratis läsa recensioner inne hos oss här på OmdömesStälle. Vi har samlar recensioner eftersom vi tycker att alla ska känna sig säkra då de spenderar tid med olika företag. 

Mer om BAAM Sports Foods
Under 2017 grundades och lanserades BAAM Sports Foods och sedan dess har målet för dem varit att erbjuda kvalitativa produkter till personer som tränar, till rimliga priser. Det har varit möjligt för dem att kunna göra detta eftersom de skippar alla onödiga mellanhänder och helt enkelt säljer sina produkter direkt till kunden. Företaget kommer från Tyskland och under årens gång har de vid flera tillfällen varit med och erbjudit produkter till professionella cyklister i Tyskland. De som arbetar på företaget har flera års erfarenhet inom branschen, men inte bara det utan de är även själva atleter vilket betyder att de vet vilka produkter som behövs. 

Det som BAAM Sports Foods erbjuder
Som hos alla andra nätbutiker finns alla produkter indelade i kategorier och listade inne i nätbutiken. Efter att du som kund hittat det produkter du vill köpa och även lagt till dem i kundkorgen kan du betala för ditt inköp direkt med bank- eller kreditkort, via PayPal eller direkt med internetbanken. Alla produkter skickas iväg från lagret som ligger i Tyskland och om du som kund befinner dig i Sverige ska du betala en fraktavgift på 8.90€ per paket. Avgifterna och leveranstiderna är något som varierar beroende på var du som kund befinner dig.     Skulle det råka bli fel produkt kan du göra en retur om du först är i kontakt med företaget. 

Tankar och åsikter om BAAM Sports Foods
Om du råkar ha några frågor eller funderingar, då har du möjligheten att komma i kontakt med företaget antingen genom att direkt ringa dem på telefon eller genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på sajten. Innan du gör det kan du dock läsa igenom all information och alla villkor som redan finns inne på sajten. Vill du lämna in ett klagomål kan även det göras direkt via kundtjänsten

Om du gjort en beställning hos företaget och alltså har erfarenhet av dem skulle vi på OmdömesStälle väldigt glada om du tog dig några minuter och lämnade en recension hos oss. 


Träningstips från gladiatorerna.