alomoves

Alla recensioner

alomoves

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo iHerb

iHerb

1 recensioner

Om iHerb Företaget grundades och lanserades år 1996 och har idag ett flertal olika distributions center runt om i USA och Asien. P&arin...

Logo FoodSpring

FoodSpring

0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Budofitness

Budofitness

0 recensioner

Att träna och att röra på sig är något som vi alla måste komma ihåg att göra. När man gör det...

Logo mecindo

mecindo

0 recensioner

Man måste komma ihåg att ta väl hand om sin kropp eftersom det är den som varje dag tar oss frammåt. Våran kropp ...

alomoves

Skulle inte du vilja komma i form, eller kanske hitta ett lugn inom dig eller varför inte bli lite mer vig? Ja, det är väl klart. Att börja träna och röra på sig är inte alltid det enklaste men efter att man börjat och även fått det till en rutin då tänker man inte längre på att man faktiskt gör det. Om du vill börja träna behöver du inte besöka ett gym med ett dyrt medlemskap, utan du kan gå in på sajten Alomoves och träna hemifrån. 

Mer om företaget Alomoves
Alomoves är en app och en verksamhet som består av instruktörer utspridda i hela världen genom att erbjuda det som de älskar mest, vilket är rörelse. Alomoves har valt att koppla ihop fysisk rörelse med dagens teknologi och en gemenskap och därmed skapat sin tjänst som både kan användas via en app i mobilen eller på datorn. Då Alomoves startade valde de att främst erbjuda kurser och träningar inom yoga men har under årens gång utökat sitt sortiment och erbjuder idag träningspass, sinnesnärvaro samt andra färdigheter. Allting som företaget erbjuder kan göras hemifrån och för att kunna använda tjänsten de erbjuder ska du betala en fast avgift i månaden. 

Inne på sajten kan du se vilka olika typer av yoga företaget erbjuder såsom: Flexibilitet, Yin, Vinyasa och så vidare. Det är på sajten även möjligt att se den fullständiga listan på alla de instruktörer som finns tillgängliga. Alomoves är tjänsten som är framtagen av kvinnor och män för både kvinnor och män och oberoende i vilken form du känner dig lär du hitta ett tränings- eller yogapass som passar dig eftersom de har över 2 500 unika pass. 

Vad är det som Alomoves erbjuder?
Om du skulle vilja på börja en prenumeration hos Alomoves har du möjligheten att först prova på tjänsten gratis i 14 dagar, om du efter det fastnade för tjänsten och faktiskt vill fortsätta använda den kan du välja om du antigen vill betala $20/månaden eller $199/årligen. Du kommer att kunna använda tjänsten både på Android samt iOS enheter, men som sagt även direkt via webbläsaren på datorn. Om du börjar använda tjänsten men känner efter en tid att den inte var något för dig har du möjligheten att säga upp din prenumeration genom att logga in på ditt konto. 

Åsikter, erfarenheter och klagomål om Alomoves
Om du tycker att du har några frågor som du inte får besvarade inne på Alomoves sajt har du möjligheten att kontakta deras kundtjänst vilket kan göras via e-post. Dock ska du komma ihåg att de redan svarat på de oftast ställda frågorna inne på sin sajt. Känner du att något är fel och vill lämna in ett klagomål kan du göra det genom att kontakta företaget så att ärendet kan skötas tillsammans. 

Om du är en person som använt dig av denna tjänst, då skulle du kunna vara riktigt snäll och skriva en egen recension som du lämnar här hos oss på OmdömesStälle


Träningstips från gladiatorerna.