OmdömesStälle

  Recensioner Academic Singles

  Att hitta sin själsfrände och den personen som man vill spendera resten av sitt liv med är inte alltid så enkelt, i synnerhet inte om man har ett väldigt tidskrävande jobb. Ofta är det så att man spenderar största delen av dygnet på jobbet, och efter jobbet vill man troligtvis genast gå hem eller gå och träna. Man har liksom inte tiden att gå omkring ute och träffa nya intressanta människor. Men nuförtiden med alla hemsidor och sociala medier så kan man faktiskt dejta helt online. Man kan bli medlem på någon dejtingsida och börja chatta med olika intressanta personer. Det finns väldigt många olika dejtingsidor och applikationer, och ofta har de valt att inrikta sig till en viss grupp av människor. Det finns en dejtingsida som heter Academic Singles som har valt att inrikta sig till personer som har en hög utbildning, det är även en dejtingsida som är verksamt i Sverige, men även i andra delar av Norden och Europa.

  Information om Academic Singles

  De som skapade företaget vill göra det så att högutbildade personer kunde hitta någon annan intressant högutbildad person att prata med. Academic Singles är verksamt i många olika länder som tex USA, Finland, Sverige och även andra länder runt om i Europa. Majoriteten av alla användare på denna dejtingsajt ät mellan 35–54 års ålder och det är en balanserad mängd av både kvinnor och män som medlemmar.

  Academic Singles.

  Hur fungerar dejtingsajten Academic Singles?

  Om man vill börja dejta via Academic Singles ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan skapa ett gratiskonto där. Efter det kommer man att behöva göra en vetenskaplig personlighetstest som gör att man sedan kommer bli matchad med kompatibla partners. I testet ska man fylla i vad man har för utbildning och vad man arbetar med och även andra personuppgifter. Efter det kan man finslipa på sitt konto genom att lägga till bilder (max 5 stycken) och även skriva en personlig beskrivning om sig själv. Efter att man har valt vilka personer man letar efter kommer man att behöva vänta i 24 timmar för att sedan bli matchad med flera personer. Hos Academic Singles kan man även skaffa sig ett premiumkonto. Om man har det kommer man att kunna läsa och svara på obegränsat antal meddelanden och även andra fördelar. Att ha ett premium konto hos Academic Singles kostar.

  Hur kan man kontakta Academic Singles?

  Om man undrar över något eller har några frågor kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget angående något så kan man göra det via e-post (kundservice@academicsingles.se). Skulle man vilja lämna in en reklamation om man känner att något är fel kan man göra det genom att kontakta kundtjänsten.

  Har du någon erfarenhet av dejtingsidan Academic Singles? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

  Academic Singles
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  De lurar folk på pengar teckna inte abonemanget

  De lurar folk på pengar teckna inte abonemanget

  Av: Edita 31-03-2021
  Edita 31-03-2021

  De lurar folk på pengar teckna inte abonemanget

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Academic Singles

  Din recension

  FAQ

  Är Academic Singles ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Academic Singles. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Academic Singles?

  Academic Singles är huvudsakligen aktivt i Dejtningkategorin, mer specifikt inom Dejtinghemsidor, Nichedejting. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Academic Singless webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.