eHarmony

Alla recensioner

eHarmony

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo ElitSinglar

ElitSinglar

0 recensioner

Att hitta den personen som an vill spendera resten av livet med är oftast inte det lättaste som finns. Just därför finns fö...

Logo Nextlove

Nextlove

0 recensioner

Många vill hitta den personen som de vill spendera resten av sitt liv med, vilket kanske inte alltid är det lättaste att göra....

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 recensioner

Som de allra flesta redan vet så blir online dejting allt mer populärt, bland både unga och äldre. Varför har det blivit...

Logo C-Date

C-Date

0 recensioner

Väldigt många människor både i Sverige och även i resten av världen är singlar. Vissa trivs att vara det och s...

eHarmony

Att hitta personen man vill spendera resten av sitt liv med eller helt enkelt dejta olika personer är något som under de senaste åren blivit väldigt populärt att göra online. I dag finns det många olika dejtingsajter, vissa av dem har valt att fokusera på en viss målgrupp eller en viss niche, medans andra helt enkelt vill samla alla typer av singlar. Men såklart finns det för- och nackdelar med allting där ute, och här har vi valt att samla erfarenheter och recensioner, i detta fallet om sajten eHarmony. 

Kan jag vara säker på att det är personer jag pratar med inne på eHarmony och inte robotar? Är det en viss typ av singel som söker sig till eHarmony eller är alla välkomna där? Få reda på svaren till det och mycket mer här på OmdömesStälle

Om eHarmony
eHarmony är en sajt som funnits sedan år 2000. Under de senaste 20 åren som företaget varit verksamma på marknaden har de skapar 2 miljoner parrelationer i 125 olika länder världen över. Vem som helst som är över 18 kan skapa ett konto inne på eHarmony och för tillfället är 51% av alla användare män och 49% kvinnor. För varje vecka som går skickas det ut 2,3 miljoner meddelanden till singlar via eHarmony och för var 14 minut som går hittar en person kärleken hos eHarmony. Sajten kan även användas via en app som kan laddas ned både till enheter som använder iOS och Android. I sajten har företaget även valt att samla information och artiklar inom olika ämnen som har med dejting och relationer att göra. 

Det som erbjuds hos eHarmony
Direkt inne på sajten går det att skapa ett konto och då ska användaren fylla i om hen är en man eller kvinna, och även om hen letar efter att träffa en man eller kvinna. Vilken singel som helst kan bli medlem hos eHarmony men de har även niche dejting för till exempel personer som är singelföräldrar, personer som är över 60 eller för personer som bor på en viss plats i världen. Det är möjligt att skapa ett gratiskonto på sajten, men det finns även alternativet att betala för att ha sitt konto för att kunna ta del av låsta funktioner som icke betalande kunder inte kan. De oftast ställda frågorna finns redan besvarade inne i sajten, men skulle en användares frågor inte bli besvarade har även eHarmony en kundtjänst som kan kontaktas via  e-post. 

Åsikter om eHarmony
Har du vid något tillfälle i ditt liv använt dig av denna sajt? Om du har det, kan inte du berätta för oss om du tyckte att den var enkel och smidig att använda, om singlarna faktiskt var enkla att komma i kontakt med och även om du tycker att det är värt att ha ett konto som kostar eller inte. Var ärlig och oberoende i din recension och kom ihåg att berätta varför du tycker som du gör. 


Misstag som många gör då de dejtar.