Edarling

Alla recensioner

Edarling

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo ElitSinglar

ElitSinglar

0 recensioner

Att hitta den personen som an vill spendera resten av livet med är oftast inte det lättaste som finns. Just därför finns fö...

Logo Nextlove

Nextlove

0 recensioner

Många vill hitta den personen som de vill spendera resten av sitt liv med, vilket kanske inte alltid är det lättaste att göra....

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 recensioner

Som de allra flesta redan vet så blir online dejting allt mer populärt, bland både unga och äldre. Varför har det blivit...

Logo C-Date

C-Date

0 recensioner

Väldigt många människor både i Sverige och även i resten av världen är singlar. Vissa trivs att vara det och s...

Edarling

Att hitta personen som man verkligen vill spendera resten av sitt liv med är inte alltid så enkelt. Vissa par har turen att hitta varandra under sociala situationer men nuförtiden kan det till och med vara svårt att hitta tiden till att lämna hemmet. I dagsläget har man allt mer och mer tidskrävande jobb och när man väl är ledig vill de allra flesta helst bara ta det lugnt och vara hemma med barn eller spendera tid på sin hobby. Men därför kan man faktiskt dejta online, och hitta sin själsfrände endast genom ett fåtal tryck på sin mobil, surfplatta eller dator. I Sverige och runt om i världen finns det väldigt många olika dejtingsidor online, och ett av dem är eDarling. 

Vem är eDarling?
eDarling är ett företag och en dejtingsida som lanserades i Sverige under april 2010 men företagets huvudkontor ligger i Tyskland. I dagsläget arbetar det över 350 personer på eDarling och med på själva dejtingsajten kommer det fler än 2 600 personer varje vecka i Sverige, allt som allt har sidan över 13 miljoner användare. eDarling har en speciell matchningsmetod och de använder det för att föra samman olika personer som de tror skulle passa bra tillsammans. eDarling kan man använda både via en dator men företaget har även en egen applikation som an kan ladda ner till mobil eller surfplatta. 

Vad kan man hitta hos eDarling?
Vill man börja dejta hos detta företag ska man börja med att gå in på företagets hemsida. Där kan man sedan bli medlem genom att fylla i vem man är samt vem det är man letar efter. När man blir medlem på hemsidan kommer man även vara tvungen att göra ett test. Testet är det som kommer att utgöra grunden i just din profil. Efter det kan du fixa upp din profil genom att lägga till bilder samt en beskrivning om dig, och efter det kommer du att bli matchad med olika personer. När du sedan har blivit matchad med olika personer kan du välja vilka du skulle vilja börja prata med. På hemsidan kan man även läsa information om tex seriös dejting, äkta kärlek, kontaktannonser mm. 

Hur kan man kontakta eDarling?
Om man undrar över något eller känner att man behöver hjälp med något kan man kontakta företagets kundtjänst. Det finns 2 olika sätt att kontakta eDarling kundtjänst och det första är att man ska fylla i ett kontaktformulär som finns inne på företagets hemsida. I formuläret ska man fylla i lite personuppgifter och även vad det är som man vill ha hjälp med. Det andra sättet att kontakta kundtjänsten är att skicka ett fysiskt brev till dem, brevet ska då skickas till Tyskland till kontoret. Innan man kontaktar företaget kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information där, man kanske hittar svaret på sin egen fråga redan där.

Har du använt dig av dejtingsajten eDarling? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.