DateMyAge

Alla recensioner

DateMyAge

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo ElitSinglar

ElitSinglar

0 recensioner

Att hitta den personen som an vill spendera resten av livet med är oftast inte det lättaste som finns. Just därför finns fö...

Logo Nextlove

Nextlove

0 recensioner

Många vill hitta den personen som de vill spendera resten av sitt liv med, vilket kanske inte alltid är det lättaste att göra....

Logo Ashley Madison

Ashley Madison

0 recensioner

Som de allra flesta redan vet så blir online dejting allt mer populärt, bland både unga och äldre. Varför har det blivit...

Logo C-Date

C-Date

0 recensioner

Väldigt många människor både i Sverige och även i resten av världen är singlar. Vissa trivs att vara det och s...

DateMyAge

Att hitta personen som man vill spendera resten av sitt liv med är inte alltid så enkelt. Dels eftersom så många har ett väldigt krävande jobb så de hinner endast jobba, gå hem från jobbet och sedan lägga sig. Det kan även vara svårt att hitta sin själsfrände om man är en ensamstående förälder som fokuserar enbart på att ta hand om barnen. Men som så mycket nuförtiden kan man även dejta online, man kan använda sig av olika dejtingsajter för att hitta personen man vill spendera resten av sitt liv med. Vissa dejtingsidor kostar medans andra är gratis, vissa sidor har lite olika egenskaper men de fungerar så gott som på samma sätt. En sajt som man kan dejta via helt online är DateMyAge.

Mer information om DateMyAge
DateMyAge är en hemsida som har funnits sedan 1993 och personer från mer än 32 olika länder har använt sig av hemsidan. Företagets mål är att kunna få singlar att träffas även om de bor på helt olika sidor om jordklotet. DateMyAge finns i Europa, Asien, Nord Amerika samt latin Amerika och hos dem kan man hitta andra singlar från olika kulturer och platser. 

Vad erbjuder DateMyAge sina kunder?
Om man är intresserad att dejta via nätet och man vill göra det via hemsidan DateMyAge ska man börja med att gå in på deras hemsida via en mobil eller en dator. Både män och kvinnor kan skapa ett gratiskonto, men för att man ska få lov att driva sitt gratiskonto måste man fylla i en profil där det ingår information om en själv, bilder och även videor. För att kunna ha gratiskontot måste man även vara aktiv på DateMyAge:s plattform för kommunikation. Man måste vara över 18 år gammal för att få använda denna dejtingsajt. Om man vill och är intresserad kan man även välja att betala för att premiumkonto på hemsidan för att ta del av olika chattar, videochattar samt e-brev. 

När man går in på hemsidan för att skapa sitt konto kan man fylla i om man söker efter en man eller en kvinna, och man ska även fylla i önskad ålder på en kanske framtida partner. Man kan skapa ett konto genom att logga in med sitt Googlekonto. Alla konton som skapas på hemsidan kommer att konfirmeras av en person som jobbar på DateMyAge, detta är så att det inte ska finnas några felaktiga konton eller program. 

Hur kan man komma i kontakt med DateMyAge?
Om man undrar över något eller har några frågor eller funderingar som har med företaget eller själva dejtandet att göra kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga där. Om inte kan man kontakta företagets kundtjänst. Man kan komma i kontakt med företaget genom att skicka e-post till dem, och de kommer att svara så snabbt de kan. 

Har du någonsin dejtat online? Och har du i så fall gjort det hos DateMyAge? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.