Whizlabs

Alla recensioner

Whizlabs

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Coursera

Coursera

0 recensioner

Har man ett intresse av att lära sig något nytt så kan man såklart gå in på nätet och försök...

Logo EnglishPapa

EnglishPapa

0 recensioner

Engelska är ett språk som används nästan överallt i hela världen. Många har turen i livet att kanske lära...

Logo Teachable

Teachable

0 recensioner

Har du en viss färdighet som du kan lära ut till andra? Är du en expert på något som andra vill läsa sig? Har du en...

Logo Magoosh

Magoosh

0 recensioner

En stor del av att gå på gymnasiet och på universitet, är att ha prov efter prov. Du har delprov under kursens gång oc...

Whizlabs

Eftersom allting i dagsläget kan skötas via internet, oberoende om det handlar om att betala räkningar eller skaffa sig en utbildning så är det faktiskt väldigt bra att man oberoende hur gammal man är lärs sig att behärska en dator. Visserligen behöver vi alla inte kunna programmera egna appar och hemsidor men det är bra att man förstår de flesta bas programmen. Om man dock vill ta sin lärdom vidare till nästa steg som kanske har med programmering att göra kan man gå kurser online. Flera företaget som erbjuder kurser finns där ute men Whizlabs är en av dem. 

Kommer jag att få ett intyg efter att jag klarat eva en kurs hos Whizlabs eller inte? Finns det någon möjligheten att få pengarna tillbaka efter att man påbörjat den första kursen eller inte? Glöm inte att du här hos oss på OmdömesStälle kan läsa recensioner om företag som till exempel Whizlabs.

Mer om Whizlabs
Under år 2000 grundades och lanserades företaget vilket betyder att de idag har men än 20 års erfarenhet inom branschen. Whizlabs är en tjänst där kunder runt om i hela världen har möjligheten att online studera olika kurser som till exempel: Could Computing, Java, Big Data och så vidare. Sedan företagets start har de varit till hjälp för 5 miljoner professionella personer inom branschen samt cirka 100 företag. 

Företagets mission är att erbjuda ett positivt karriärbyte åt vem som helst där ute i världen. De har tagit sitt studiematerial så att deras elever ska kunna bli certifierade och därmed nå sina drömmar. 

Vad erbjuder Whizlabs?
Direkt inne på sajten är det möjligt att se kurserna indelade i olika kategorier, men det går även att använda sökfunktionen för att söka bland alla tillgängliga kurser. Kunderna kan välja om de vill gå en helt valfri kurs som de sedan betalar för, men det är även möjligt att betala en årlig summa på $149 för att få tillgång till ett större antal kurser årligen. Om en kund påbörjar en kurs men sedan känner att det var ett dåligt val kan hen få pengarna tillbaka så länge en retur påbörjas inom 7 dagar efter att köpet gick igenom. För att returen ska godkännas ska kunden inte klarat av mer än 25% av kursen, inte laddat ner några e-böcker samt hen får inte provat på mer än ett övningsprov. Om det finns några oklarheter har Whizlabs en kundtjänst som kan nås via livechatt, e-post eller på telefon. 

Erfarenheter av Whizlabs
Har du bestämt dig för att utöka dina erfarenheter genom att gå en kurs via Whizlabs? Om du har det, tycker du då att kursen var värt sitt pris, lärde du dig något som du fått användning för och skulle du rekommendera denna tjänst som en inlärningsmetod eller inte? Berätta varför du tycker som du gör i en recension. 


10 stycken pluggtips.