Newbie Learn

Alla recensioner

Newbie Learn

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Coursera
Coursera
0 recensioner

Har man ett intresse av att lära sig något nytt så kan man såklart gå in på nätet och försök...

Logo EnglishPapa
EnglishPapa
0 recensioner

Engelska är ett språk som används nästan överallt i hela världen. Många har turen i livet att kanske lära...

Logo Teachable
Teachable
0 recensioner

Har du en viss färdighet som du kan lära ut till andra? Är du en expert på något som andra vill läsa sig? Har du en...

Logo Magoosh
Magoosh
0 recensioner

En stor del av att gå på gymnasiet och på universitet, är att ha prov efter prov. Du har delprov under kursens gång oc...

Newbie Learn

Det kommer aldrig att vara för sent att i livet att lära sig något nytt, utan man kommer alltid att tacka sig själv då man upptäcker att man fått en ny färdighet. Visserligen behöver det inte handla om att man måste skola om sig eller lära sig flera språk, utan om man till exempel väljer att flytta till ett annat land så kan man lära sig hur saker fungerar på förhand. Eftersom internet och all dagens teknik har gett oss så många möjligheter är det givetvis även möjligt att lära sig vad som helst online. Newbie Learn är en hemsida som erbjuder kurser online som förbereder inför en flytt till Sverige

Kommer jag att få ett certifikat efter att jag klarat en kurs hos Newbie Learn eller inte? Finns det något jag borde veta om innan jag påbörjar en kurs och på vilka alla språk kan man gå dessa kurser? De personer som redan har erfarenhet av företaget har valt att dela med sig av åsikter här på OmdömesStälle. 

Mer om Newbie Learn
Att flytta till ett helt nytt land är inte en enkel sak, och detta förstår Newbie Learn. Under 2010 fick en kvinna en tankeställning om hur man egentligen gör saker i Sverige, en sak ledde till den andra och sist och slutligen under 2015 lanserades Newbie Learn. Företaget är alltså verksamma på marknaden som en digital plattform som samlar in, översätter samt beskriver hur man gör saker i Sverige. Varje månad har sajten cirka 40 000 besökare och i dagsläget finns det 800 sidor gratis innehåll som vem som helst kan ta del av. 

Det som Newbie Learn erbjuder sina kunder
Inne på sajten kan alla tillgängliga kurser ses och de är till exempel: få den lönen du förtjänar, hur man gör ett gott första intryck, hur man flyttar till Sverige tillsammans med husdjur och så vidare. Priserna varierar beroende på vilken kurs kunden bestämmer sig för men innan en kurs påbörjas är det möjligt att se vilka olika ämnen som komme att gås igenom. Förutom kurser är det även möjligt att köpa e-böcker eller annat nedladdningsbart innehåll. Om en person tagit en kurs via sajten men känner att hen ångrar sig av någon anledning, vilket är helt okej, är det möjligt att vara i kontakt med kundtjänsten hos Newbie Learn. Kundtjänsten kan i sin tur nås via ett formulär som fylls i. 

Om en person känner att hen har antingen en tjänst eller en produkt som skulle passa bra in hos Newbie Learn då är möjligt att vara i kontakt med dem för att göra upp en plan. 

Omdömen och åsikter om Newbie Learn
Om du är en person som gått en kurs via Newbie Learn då skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du skulle vilja dela med dig av dina erfarenheter av företaget. Tycker du att du lärde dig något, var kurserna bra prissatta och kommer du att rekommendera tjänsten till andra som ska flytta till Sverige? Besvara frågorna i en recension. 


Checklista inför flytten.