Magoosh

Alla recensioner

Magoosh

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Coursera
Coursera
0 recensioner

Har man ett intresse av att lära sig något nytt så kan man såklart gå in på nätet och försök...

Logo EnglishPapa
EnglishPapa
0 recensioner

Engelska är ett språk som används nästan överallt i hela världen. Många har turen i livet att kanske lära...

Logo Teachable
Teachable
0 recensioner

Har du en viss färdighet som du kan lära ut till andra? Är du en expert på något som andra vill läsa sig? Har du en...

Logo ABCmouse
ABCmouse
0 recensioner

Som människa lär man sig nya saker hela tiden, oberoende hur gammal man är. Det kan vara att man bestämmer sig för att l&a...

Magoosh

En stor del av att gå på gymnasiet och på universitet, är att ha prov efter prov. Du har delprov under kursens gång och slutprov. Att plugga inför stora prov är alltid lite nervöst. Vi väntar oftast alldeles för länge och stressar in på slutet. Detta resulterar i sömnlösa nätter och ångest för många studenter. Ångesten påverkar sedan andra delar av livet som i sin tur kan påverka studierna. Det bildas en ond cirkel helt enkelt.

Här är de positiva nyheterna: det behöver inte vara så. Bättre planering och bättre förberedelse är det enda som behövs. Känner du kanske att du inte vet exakt hur du kan gå tillväga för att vara bättre förberedd? Då kan du ta hjälp av företag som Magoosh. Magoosh hjälper studenter som du med att förbereda sig inför olika stora nationella prov på olika nivåer. För att ta reda på om Magoosh kan vara till hjälp, läs då andra studenters recensioner för att se om detta är en investering som är värt det.

Om Magoosh
Magoosh är ett företag som grundades 2009 för att hjälpa studenter att förbereda sig för examensprov på både internationellt och nationellt nivå. Baserat i Kalifornien, driver det av en grupp individer som är passionerade av pedagogik. Grundarna till Magoosh kom på idéen till företaget när de själva var studenter och vill hitta bättre stöd och förberedelse inför examen. Dessa individer vill nu hjälpa studenter till framgång på alla nivåer. Det gör de genom att utforma videolektioner och övningsprov, som kan användas på begäran och när examen närmas. Magoosh siktar på tjänster och produkter till ett rimligt pris, som är lika roliga som de är effektiva. Tjänsterna ska hjälpa studenter som är på olika nivåer. Idag når Magoosh ut till studenter i 185 länder.

Vad erbjuder Magoosh?
Magoosh erbjuder videolektioner, övningsfrågor, flashcards och andra övningar inför prov som GRE, GMAT, TOEFL, SAT, ACT, Praxis, LSAT, MCAT och IELTS. Du kan själv som student välja att betala för videolektioner som kan tas via både dator och mobil. Det finns även gratis resurser för de olika nivåerna. Skolor kan också bli partner med Magoosh för att kunna erbjuda sina studenter extra stöd. Vill du hitta inspiration eller hålla dig uppdaterad om vad som händer i utbildningsvärlden, relaterat till det prov du planerar att ta, har Magoosh även specifika bloggar i dessa ämnen.

Kom i kontakt med Magoosh
Har du frågor kring hur Magoosh fungerar? Vill du kanske få hjälp med att ta reda på vilka resurser passar dig? Är det något som inte fungerar som det ska? Du kan då kontakta Magoosh via kontaktformuläret på hemsidan eller via e-post på help@magoosh.com. Du kan också ringa deras kundtjänst på 1-510-560-7571.

Recensera Magoosh
Har du erfarenhet av Magoosh onlinelektioner och resurser? Hur har Magoosh hjälp dig, om de hjälpte dig? Vad rekommenderar du till andra studenter? Är tjänsten värd pengarna? Skriv en recension om din upplevelse och ta gärna med både för-och nackdelar. En recension kan hjälpa hundra personer ta ett beslut. Vad väntar du på?