INDIEGOGO

Alla recensioner

INDIEGOGO

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Interflora
Interflora
4 recensioner

Om Interflora Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 bloms...

Logo Euroflorist
Euroflorist
14 recensioner

Nästan alla människor blir glada då de får göra någon annan glad. Men ibland kan det vara svårt att finna ti...

INDIEGOGO

Om Indiegogo
Företaget grundades 2008 med baktanke att de idéer du har borde komma till liv. De kände att det var dags att utforska och att alla påhittiga människor med bra idéer ska börja ändra världen vi lever i. Grundarna till företaget fick inspirationen av sina egna erfarenheter att försöka få idéer till liv. Alla de tre grundarna kämpade med sitt eget innan de grundade Indiegogo, och tack vare det fick de idén att föra samman människor med innovativa tankar och idéer tack vare internet. Företagets huvudkontor ligger i Kalifornien och arbetar med folkfinansiering. Varje månad besöks Indiegogo´s hemsida av över 15 miljoner människor från 234 olika länder och platser i världen. Varje månade lanseras det cirka 19 000 kampanjer på Indiegogo 47 procent av alla lyckade kampanjer styrs av kvinnor. 

Tjänster hos Indiegogo
Hos Indiegogo kan du lansera och innovativ och nytänkande uppfinna nya produkter eller tjänster. Tack vare Indiegogo har du möjligheten att understöda ny teknologi och entreprenörer redan i det tidigaste stadiet under utveckling. På hemsidan kan du läsa olika historier från entreprenörer själva och sedan utgå från utvecklingsstadiet och undersöka ifall det finns några risker inom produktionen, om du tycker att allt ser bra ut och du anser att det är en produkt/tjänst du vill stå bakom kan du ta och sponsra till de olika projekt för att hjälpa med lyckas och lanseras. 

När du går in på hemsidan är det första du ser de nuvarande populära projekten som håller du skapas, du ser även hur mycket mer pengar projekten behöver för att kunna framställas. Du kan även kolla igenom de olika kategorierna för att hitta något som just du står bakom eller så kan du ta och kolla in vilka projekt som redan blivit klara. Du kan välja enkelt om du vill vara en entreprenör som framställer din egen produkt eller om du vill vara en som står för projektet men bara är med och sponsrar. Om du känner dig inspirerad och vill framställa en produkt kommer du först att komma på med konceptet för hela produkten, efter det ska du ta fram en prototyp som visar hur den färdiga produkten kommer att se ut, efter det kommer produceringen av din produkt att starta och efter det är det bara att leverera ut din idé som faktiskt blev till en fysisk produkt. Om du är intresserad att framställa en produkt och ta hjälp av Indiegogo kommer företaget även att ta en liten procent av varje understöd du får för din produkt, på hemsidan kan du läsa mer tydligt om hur stor den procenten är beroende på var du bor eller befinner dig. 

Kontakta Indiegogo
Du kan komma i kontakt med företaget genom att fylla i ett frågeformulär på hemsidan som de sedan kommer att svara på eller så kan du läsa de oftast ställda frågorna på hemsidan. Om du är entreprenör eller en som understöder andra projekt vill Indiegogo att du oberoende ska vara nöjd, om du känner att något är fel ska du genast ta och kontakta dem så att ni kan reda ut vad det är som gör dig missnöjd.

Har du tagit din idé till liv?
Om du gjorde det via Indiegogo, skriv då en egen recension där det framkommer vad du tyckte och tänkte under processen.