IGP

Alla recensioner

IGP

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Zuper Box
Zuper Box
0 recensioner

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om f&o...

Logo Godisboxen
Godisboxen
0 recensioner

Under årets gång dyker hela tiden upp dagar och högtider då man vill ge bort present till någon man tycker om. Det kan...

Logo Nalleriet
Nalleriet
0 recensioner

I dagsläget kan så gott som alla produkter finnas online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. Online kan man hitta alla v...

Logo Upplevelse
Upplevelse
0 recensioner

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om f&o...

IGP

Flera gånger under året dyker det upp tillfällen då man ska ge bort någon typ av present. Detta kan vara tex som julklapp, eftersom att någon fyller eller kanske som en studentgåva åt något. Det kan ofta vara så att det inte alls är enkelt att hitta på vad man faktiskt ska köpa åt en viss person. Antingen kan det vara så att man känner att hen redan har allting, eller så känner man inte rikigt personen så väl så man vet inte vad hen tycker om att göra. Något mam kan göra i dessa tillfällen är att ge bort pengar i ett kuvert, men man tycker att det kanske är lite för tråkigt. Men det finns nätbutiker som erbjuder produkter som är tänkt just för att man ska kunna ge bort dom som en gåva, IGP erbjuder sina kunder detta. 
 
Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos IGP? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om IGP
Tidigare gick hemsidan och företaget under namnet IndianGiftsPortal men valde sedan att byta namn. Idag har företaget cirka 300 anställda och det grundades och lanserades i Indien under 1999. De levererar sina produkter till cirka 150 olika länder i världen, samt 300 städer i Indien. Sedan företagets start har de skickat cirka 2 miljoner leveranser till olika länder och under 2020 hade IGP en omsättning på cirka 30 miljoner USD. IGP driver även en egen app som kan användas både på Apple’s telefoner samt alla mobiler med Android. 

Vad är det som IGP erbjuder sina kunder?
Inne på företagets hemsidan finns de olika presenterna uppdelade i olika produktkategorier/tillställningar. Som tex. Morsdag- eller fars dag, alla hjärtans dag, födelsedag och så vidare. Finns även en sökfunktion på hemsidan där det då söks bland alla produkter i sortimentet. På hemsidan finns även en kategori me produkter som kommer att skickas med gratis leverans, som tex blombuketter som levereras gratis hem till valfri person. Medans kundens paket är på väg har hen möjligheten att spåra det. 

Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos IGP
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos IGP genom att skicka e-post eller chatta med dem live, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av IGP? Om du har det kan inte du då berätta vad du tyckte om företaget och hur du upplevede deras produkter. Du kan gärna berätta om du kommer att köpa presenter hos dem igen eller inte. 


Sista minuten presenttips.