Hästtavla

Alla recensioner

Hästtavla

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Vistaprint
Vistaprint
0 recensioner

Idag finns det många sätt att marknadsföra till exempel sitt företag. Ett sätt att marknadsföra är att gör...

Logo Interflora
Interflora
4 recensioner

Om Interflora Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 bloms...

Logo Euroflorist
Euroflorist
14 recensioner

Nästan alla människor blir glada då de får göra någon annan glad. Men ibland kan det vara svårt att finna ti...

Hästtavla

Många där ute har ett stort intresse av hästar, de älskar att motionera med dem men även helt enkelt att umgås i stallet och spendera tid med hästar. Om man har någon vän eller bekant som tycker om hästar så kan det vara ett presenttips att inne på hemsidan Hästtavla helt enkelt beställa en tavla där motivet är en häst. 

Erbjuder Hästtavla endast tavlor där hästar är motivet, eller har de även i sitt sortiment tavlor med andra tryck? kan man välja en egen bild då man trycker upp en tavla, och hur ska jag veta att kvaliteten kommer att bli bra på just min tavla? Vi här på OmdömesStälle har valt att samla recensioner av personens om redan har någon erfarenhet av företag, i detta fallet Hästtavla. 

Mer om Hästtavla
Hästtavla är ett svenskt företag som har sitt säte i Stockholm och de har helt enkelt valt att ta fram en tjänst där de skapar tavlor och konst utgående från kundens häst. Konstverken som företaget skapar görs förhand och från en bild som kunden lägger med i sin beställning återskapar sedan en konstnär ett porträtt av hästen i en unik konstform. Konsten och tavlorna som företaget skapar trycks på ett långvarigt och semi-blankt silk papper, och detta är för att tavlorna ska hålla under en längre tid utan att tappa sitt lyster. Konstverken som Hästtavla säljer kommer i tre olika storlekar som kunden kan välja mellan. 

Det som Hästtavla erbjuder
Inne på företagets hemsida ska en kund först och främst välja vilken stil på konstverket hen vill ha, efter det ska hen välja storlek på tavlan. Kunden kan sedan lägga till hästens namn vilket inte är ett måste och sedan ska en tydlig bild på hästen laddas upp. Från och med att företaget har tagit emot kundens beställning så kan kunden räkna med en leveranstid på ca en vecka. Oberoende hur stor eller liten beställning en kund väljer att göra så levereras produkterna kostnadsfritt. I en beställning är inte en ram inkuluderad utan det är ngot som kunden måste skaffa själv. När det kommer till betalningen så kan kunderna välja mellan att betala med kort eller direkt via internetbanken,via Google/Apple Pay men det är även möjligt via Klarna faktura eller Klarna delbetalning. Eftersom alla beställningar som görs via Hästtavla är personliga så är det inte möjligt att göra en retur på någon produkt. Om det dock skulle vara så att en kund får hem en trasig produkt ska hen kontakta företaget. Hästtavla har en kundtjänst som kan nås via e-post. 

Erfarenheter av Hästtavla
Har du köpt till dig själv, eller kanske till en vän en tavla från Hästtavla? Kan inte du då berätta om du var nöjd över tavlan, om du tyckte att den var bra gjord. Men berätta även om du tyckte att själva beställningen var smidig att göra och om du tyckte att priset kändes rätt. Kom ihåg att berätt varför du tycker som du gör. 


Tips om man ska köpa häst.