FloraQueen

Alla recensioner

FloraQueen

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Fernsnpetals

Fernsnpetals

0 recensioner

Blommor är något man kan ge bort till nästan vem som helst till vilka som helst olika tillfällen. Man kan ge bort en bukett ti...

Logo Floom

Floom

0 recensioner

Blommor och buketter är något som är väldigt fint att kolla på men man kan även ge bort en blombukett till näs...

Logo 1800 Flowers

1800 Flowers

0 recensioner

Blommor är något som kan användas i typ alla situationer som finns. Man kan ge bort en bukett då man firar något fantas...

Logo Interflora

Interflora

6 recensioner

Om Interflora Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 bloms...

FloraQueen

Om FloraQueen
Företaget grundades i huvudkontoret i Barcelona 2004, då började de med en liten hemsida och erbjöd några få speciella blombuketter. Företaget minns ännu känslan då de fick sin första beställning.  Efter 15 års erfarenhet inom branschen är företaget idag det ledande företag i hela världen som skickar blommor. FloraQueen har även förmågan att snabbt skicka färska blommor till över 100 länder runt om i världen. Företaget värderar några olika saker, vilka är: professionalitet, innovation, man ska kunna jobba i lag, ha en positiv attityd och man ska vilja hjälpa kunderna. Alla som jobbar på FloraQueen gör det professionellt och ser till att varenda steg av en blomleverans fungerar perfekt. Företaget grundades för att skapa minnen med färska blommor, det ända som företaget vill är att få ett leende på dina läppar tack vare en fin bukett. 

Vad erbjuder FloraQueen?
Företaget kan erbjuda att skicka blommor av bästa kvalitén runt om i världen oberoende vilken dag eller tid det är. Företaget baserar sig på en väldigt unik affärsidé som gör att de kan skicka sina blommor till så många platser runt om i världen. Buketterna görs på två olika sätt, antingen av företagets egna anställda som plockar ihop buketterna eller utav andra personer runt om i världen som jobbar i blombutiker. Tack vare det sättet kan blommorna alltid levereras av bästa kvalitet och så färska som möjligt. 

På hemsidan kan du enkelt och smidigt navigera för att beställa din perfekta bukett, oberoende till vad du ska ha en bukett kommer företag att kunna erbjuda en bukett som passar perfekt. Det första du kommer att se när du går in på hemsidan är de nuvarande erbjudanden. Efter det kan du fylla i vad för blommor du skulle vilja ha och till vilket lan du skulle vilja beställa en bukett. Du kan också kolla igenom företagets egna kollektioner där det bland annat finns kategorier så som: födelsedag, kärlek, gratulationer eller de bäst sålda buketterna. När du har valt vilken bukett du vill ha ska du fylla i vilken dag och tid du vill ha den levererad och då kommer de även att levereras på tiden som du fyllt i. Om det är första gången du ska beställa en bukett kan du fylla i din e-postadress på hemsidan för att få 15% rabatt på din första beställning. Om du bor i Europa och gör din beställning åtminstone 24 timmar innan du vill ha din bukett levererad så kommer din beställning att levereras i en speciell FloraQueen låda. Buketten kommer att sättas ihop av experter från Tyskland, Italien och Spanien. 

Kontakta FloraQueen
På hemsidan kan du läsa svaren till de oftast ställda frågorna eller så kan du ringa dem om du undrar över något. Om du känner att en bukett inte levt upp till dina förväntningar ska du fylla i ett formulär inom två arbetsdagar efter att du fått buketten, då ska du beskriva varför du inte är nöjd och även bifoga en bild på buketten.

Dina tankar
Skriv en egen recension om dina erfarenheter om detta företag.