OmdömesStälle

  Recensioner FloraQueen

  Om FloraQueen

  Företaget grundades i huvudkontoret i Barcelona 2004, då började de med en liten hemsida och erbjöd några få speciella blombuketter. Företaget minns ännu känslan då de fick sin första beställning. Efter 15 års erfarenhet inom branschen är företaget idag det ledande företag i hela världen som skickar blommor. FloraQueen har även förmågan att snabbt skicka färska blommor till över 100 länder runt om i världen. Företaget värderar några olika saker, vilka är: professionalitet, innovation, man ska kunna jobba i lag, ha en positiv attityd och man ska vilja hjälpa kunderna. Alla som jobbar på FloraQueen gör det professionellt och ser till att varenda steg av en blomleverans fungerar perfekt. Företaget grundades för att skapa minnen med färska blommor, det ända som företaget vill är att få ett leende på dina läppar tack vare en fin bukett.

  Vad erbjuder FloraQueen?

  Företaget kan erbjuda att skicka blommor av bästa kvalitén runt om i världen oberoende vilken dag eller tid det är. Företaget baserar sig på en väldigt unik affärsidé som gör att de kan skicka sina blommor till så många platser runt om i världen. Buketterna görs på två olika sätt, antingen av företagets egna anställda som plockar ihop buketterna eller utav andra personer runt om i världen som jobbar i blombutiker. Tack vare det sättet kan blommorna alltid levereras av bästa kvalitet och så färska som möjligt.

  På hemsidan kan du enkelt och smidigt navigera för att beställa din perfekta bukett, oberoende till vad du ska ha en bukett kommer företag att kunna erbjuda en bukett som passar perfekt. Det första du kommer att se när du går in på hemsidan är de nuvarande erbjudanden. Efter det kan du fylla i vad för blommor du skulle vilja ha och till vilket lan du skulle vilja beställa en bukett. Du kan också kolla igenom företagets egna kollektioner där det bland annat finns kategorier så som: födelsedag, kärlek, gratulationer eller de bäst sålda buketterna. När du har valt vilken bukett du vill ha ska du fylla i vilken dag och tid du vill ha den levererad och då kommer de även att levereras på tiden som du fyllt i. Om det är första gången du ska beställa en bukett kan du fylla i din e-postadress på hemsidan för att få 15% rabatt på din första beställning. Om du bor i Europa och gör din beställning åtminstone 24 timmar innan du vill ha din bukett levererad så kommer din beställning att levereras i en speciell FloraQueen låda. Buketten kommer att sättas ihop av experter från Tyskland, Italien och Spanien.

  Kontakta FloraQueen

  På hemsidan kan du läsa svaren till de oftast ställda frågorna eller så kan du ringa dem om du undrar över något. Om du känner att en bukett inte levt upp till dina förväntningar ska du fylla i ett formulär inom två arbetsdagar efter att du fått buketten, då ska du beskriva varför du inte är nöjd och även bifoga en bild på buketten.

  Dina tankar

  Skriv en egen recension om dina erfarenheter om detta företag.

  En video från FloraQueen.

  FloraQueen
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om FloraQueen

  Din recension

  FAQ

  Är FloraQueen ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om FloraQueen. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder FloraQueen?

  FloraQueen är huvudsakligen aktivt i Allmäntkategorin, mer specifikt inom Florister. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till FloraQueens webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.