Floom

Alla recensioner

Floom

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo FloraQueen

FloraQueen

0 recensioner

Om FloraQueen Företaget grundades i huvudkontoret i Barcelona 2004, då började de med en liten hemsida och erbjöd några...

Logo Fernsnpetals

Fernsnpetals

0 recensioner

Blommor är något man kan ge bort till nästan vem som helst till vilka som helst olika tillfällen. Man kan ge bort en bukett ti...

Logo 1800 Flowers

1800 Flowers

0 recensioner

Blommor är något som kan användas i typ alla situationer som finns. Man kan ge bort en bukett då man firar något fantas...

Logo Interflora

Interflora

6 recensioner

Om Interflora Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 bloms...

Floom

Blommor och buketter är något som är väldigt fint att kolla på men man kan även ge bort en blombukett till nästan vilken tillställning som helst, oberoende om det handlar om fester, bröllop, studenter eller till och med begravningar. Florister och blombutiker finns det i nästan alla städer runt om i världen men under de senaste åren har det även blivit väldigt populärt med florister online där man via nätet kan se buketter som man sedan beställer och skickar till valfri adress. Floom är en sajt som arbetade med florister genom att skapa buketter och sedan sälja dem online. 

Finns tjänsten Floom att använda i Sverige eller inte? Kommer leveranserna verkligen att ske den dagen jag vill och kommer buketterna att se ut så som de gör inne i nätbutiken? Det finns folk som redan har erfarenheter av företaget och de har valt att lämna recensioner inne på våran sajt OmdömesStälle. 

Mer om Floom
Lana är personen som är grundaren till företaget Floom och Lana tillsammans med sitt team skapade hon företaget under 2016. Lana valde att skapa företaget eftersom hon hade svårt att hitta blommor och buketter online som hon var i behovet av under sitt tidigare arbete. Floom arbetar tillsammans med florister som befinner sig i både England och USA och detta betyder att företaget i dagsläget endast levererar buketter till dessa två länder. 

Inne i Floom´s nätbutik är det möjligt att kolla på buketter utgående från tillställning men det finns även buketter i en kategori inne på sajten som kunden kommer att få levererad redan samma dag. 

Det som Floom erbjuder
Kunden kan först inne på hemsidan välja om hen vill ha en bukett levererad till antingen Storbritannien eller USA. Det är möjligt för kunden att välja om hen vill ha sin bukett levererad så fort som möjligt men kunden kan även välja ett valfritt leveransdatum. Efter att kunden bestämt sig för en bukett och lagt till den i kundkorgen kommer det att läggas till en avgift på £6,99 på beställningen. Om kunden vill ha buketten levererad redan samma dag läggs det till en avgift på £9,99. Skulle det vara så att en kund får hem sin bukett och sedan av någon anledning känner sig missnöjd över den finns möjligheten att kontakta kundtjänsten hos Floom via e-post eller telefon. Det är möjligt för kunden att få sina pengar tillbaka om ett missnöjd skulle uppstå men då måste det vara något konkret fel på blommorna eller buketten. Blir en retur godkänd kommer kunden att bli återbetald inom 7 dagar. 

Åsikter om Floom
Har du beställt en bukett via Floom vid något tillfälle? Om du har det, kan inte du då lämna en recension här inne på OmdömesStälle där du med dina egna ord berättar vad du tyckte om företaget och deras produkter. I din recension ska du vara oberoende och ärlig eftersom det är en typen av recensioner vi har valt att samla här. 


Hur man skapar en fin bukett.