OmdömesStälle

  Recensioner Fernsnpetals

  Blommor

  är något man kan ge bort till nästan vem som helst till vilka som helst olika tillfällen. Man kan ge bort en bukett till någon som fyller år, någon som har studerat färdigt eller om man av någon anledning vill säga förlåt till någon. Eftersom så gott som allting i dagsläget går att göra online så är det även möjligt att beställa buketter online och skicka dem till vem som helst om man inte har möjligheten att träffa dem på riktigt. Fersnnpetals är en nätbutik som online erbjuder blommor och buketter, men även andra produkter som man kan ge bort till någon man tycker om.

  I vilket skick kommer buketten att vara efter att min mottagare tar emot den efter att jag har beställt från Fernsnpetals? Kommer jag att kunna fylla i vilken address som helst eller kommer mottagaren att behöva fara till ett ombud och söka presenten? Det är några av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Mer info om Fernsnpetals

  Fernsnpetals har varit verksamma på marknaden över 25 år och under 1994 levererade de sin första blombukett. Företaget grundades och lanserade i Indien men är idag verksamma i olika länder runt om i världen. Företaget öppnade sin första fysiska butik i Delhi under 1994 och driver idag 320 fysiska butiker och blombud i Indien samt att de levererar sina blommor internationellt.

  Det som Fernsnpetals erbjuder sina kunder

  Inne på företagets hemsida och nätbutik finns det olika kategorier på olika tillfällen då man kan ge bort blommor, dessa kategorier är tex: födelsedag, bröllop. mors/fars dag och så vidare. Kunderna som använder hemsidan och nätbutiken kan själva välja vilket språk och i vilken valuta hen vill se produkt priserna. Fernsnpetals har inte endast ett sortiment beståendes av blommor, utan de har även ett urval av olika presenter och personliga produkter som kan ges bort. Om kunderna väljer att beställa till någon annat land än Indien så läggs det till en fraktkostnad som kan ses innan beställningen genomförs.

  Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Fernsnpetals

  E-post är det sättet hur kunder har möjligheten att komma i kontakt med företagets kundtjänst. Dock finns de oftast ställda frågorna redan besvarade inne på företagets hemsida och vid frågor eller funderingar kan det vara bra att först gå in där och läsa. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat eller någon gång köpt en bukett eller någon annan produkt från Fernsnpetals? Har du det så kan inte du vara så snäll då och skriva en helt egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om dem. Du kan tex berätta vad du tyckte om själva hemsidan, om produkterna var värda sitt pris och om du skulle tipsa om dem till andra personer.


  Tips om man ska skapa en bukett.

  Fernsnpetals
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Fernsnpetals

  Din recension

  FAQ

  Är Fernsnpetals ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Fernsnpetals. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Fernsnpetals?

  Fernsnpetals är huvudsakligen aktivt i Allmäntkategorin, mer specifikt inom Presentbutiker, Florister. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Fernsnpetalss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.