Fernsnpetals

Alla recensioner

Fernsnpetals

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Godisboxen

Godisboxen

0 recensioner

Under årets gång dyker hela tiden upp dagar och högtider då man vill ge bort present till någon man tycker om. Det kan...

Logo Nalleriet

Nalleriet

0 recensioner

I dagsläget kan så gott som alla produkter finnas online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. Online kan man hitta alla v...

Logo Upplevelse

Upplevelse

0 recensioner

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om f&o...

Logo IGP

IGP

0 recensioner

Flera gånger under året dyker det upp tillfällen då man ska ge bort någon typ av present. Detta kan vara tex som julkl...

Fernsnpetals

Blommor är något man kan ge bort till nästan vem som helst till vilka som helst olika tillfällen. Man kan ge bort en bukett till någon som fyller år, någon som har studerat färdigt eller om man av någon anledning vill säga förlåt till någon. Eftersom så gott som allting i dagsläget går att göra online så är det även möjligt att beställa buketter online och skicka dem till vem som helst om man inte har möjligheten att träffa dem på riktigt. Fersnnpetals är en nätbutik som online erbjuder blommor och buketter, men även andra produkter som man kan ge bort till någon man tycker om. 
 
I vilket skick kommer buketten att vara efter att min mottagare tar emot den efter att jag har beställt från Fernsnpetals? Kommer jag att kunna fylla i vilken address som helst eller kommer mottagaren att behöva fara till ett ombud och söka presenten? Det är några av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

Mer info om Fernsnpetals
Fernsnpetals har varit verksamma på marknaden över 25 år och under 1994 levererade de sin första blombukett. Företaget grundades  och lanserade i Indien men är idag verksamma i olika länder runt om i världen. Företaget öppnade sin första fysiska butik i Delhi under 1994 och driver idag 320 fysiska butiker och blombud i Indien samt att de levererar sina blommor internationellt. 

Det som Fernsnpetals erbjuder sina kunder
Inne på företagets hemsida och nätbutik finns det olika kategorier på olika tillfällen då man kan ge bort blommor, dessa kategorier är tex: födelsedag, bröllop. mors/fars dag och så vidare. Kunderna som använder hemsidan och nätbutiken kan själva välja vilket språk och i vilken valuta hen vill se produkt priserna. Fernsnpetals har inte endast ett sortiment beståendes av blommor, utan de har även ett urval av olika presenter och personliga produkter som kan ges bort. Om kunderna väljer att beställa till någon annat land än Indien så läggs det till en fraktkostnad som kan ses innan beställningen genomförs. 

Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Fernsnpetals
E-post är det sättet hur kunder har möjligheten att komma i kontakt med företagets kundtjänst. Dock finns de oftast ställda frågorna redan besvarade inne på företagets hemsida och vid frågor eller funderingar kan det vara bra att först gå in där och läsa. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du handlat eller någon gång köpt en bukett eller någon annan produkt från Fernsnpetals? Har du det så kan inte du vara så snäll då och skriva en helt egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om dem. Du kan tex berätta vad du tyckte om själva hemsidan, om produkterna var värda sitt pris och om du skulle tipsa om dem till andra personer. 


Tips om man ska skapa en bukett.