EnglishPapa

Alla recensioner

EnglishPapa

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Coursera

Coursera

0 recensioner

Har man ett intresse av att lära sig något nytt så kan man såklart gå in på nätet och försök...

Logo Teachable

Teachable

0 recensioner

Har du en viss färdighet som du kan lära ut till andra? Är du en expert på något som andra vill läsa sig? Har du en...

Logo Magoosh

Magoosh

0 recensioner

En stor del av att gå på gymnasiet och på universitet, är att ha prov efter prov. Du har delprov under kursens gång oc...

Logo ABCmouse

ABCmouse

0 recensioner

Som människa lär man sig nya saker hela tiden, oberoende hur gammal man är. Det kan vara att man bestämmer sig för att l&a...

EnglishPapa

Engelska är ett språk som används nästan överallt i hela världen. Många har turen i livet att kanske lära sig engelska redan hemma eller tidigt i skolan men alla har inte det. Men fast man kanske är lite äldre eller om man inte riktigt hängde med på engelska lektionerna i skolan så är man inte körd, eftersom det i princip är möjligt att lära sig vad som helst. Man kan försöka lära sig engelska på egen hand genom att tex kolla på filmer och serier, eller skaffa en engelskspråkig bekant eller vän. Men det är även möjligt att gå kurser för att lära sig engelska, både fysiska kurser men även kurser online. EnglishPapa är en hemsidan och ett företag som erbjuder lektioner i engelska både för vuxna och barn via sin hemsida. 

Kommer jag att i slutet av min kurs kunna avlägga ett prov för att verkligen visa att jag har lärt mig engelska? Kommer dessa kurser endast att vara helt självstudier, eller kan man få en lärare via Zoom eller något annat program? Kan jag gå kurserna oberoende var jag bor? Läs andra personer recensioner, personer som redan kanske gått en kurs via EnglishPapa. 

Mer information om EnglishPapa
EnglishPapa är en engelskspråkig skola som har funnits i 20 år redan. På skolan arbetar det idag cirka 100 olika lärare och sedan företagets start har de haft cirka 30 000 kunder. Under sina år som verksamma på har EnglishPapa fått tio stycken utmärkelser och certifikat. 

Det är möjligt att gå kurserna antingen helt individuellt eller i grupp och innan en studerande väljer att gå en kurs så har en möjligheten att gå en provlektion för att bekanta sig med läraren och själva studiematerialet. EnglishPapa lär endast ut engelska och inte något annat språk. 

Tjänst som EnglishPapa erbjuder
För att påbörja och hitta en kurs så ska den studerande inne på hemsidan fylla i ett formulär där hen fyller i information om sig själv och sina kunskaper, och sedan kontaktar en specialist från EnglishPapa den studerande i fråga. Den studerande kan redan i sin ansökan välja om hen skulle vilja studera helt individuellt med sitt egna personliga program och sina egna mål. Men möjligheten att studera i grupp finns även och det finns cirka 100 olika grupper att gå med i som det sedan finns möjligheten att även chatta och prata med. Efter att en studerande blivit färdig med en kurs så får sedan ett certifikat som bevisar att kursen har gåtts. 

Åsikter om EnglishPapa
Har du valt att studera engelska, och valde du då att göra det? Om ditt svar är “yes” så varför inte då ta och skriva en egen recension om dem (du ska skriva på svenska). Du kan berätta om du tyckte att kursen var värd sitt pris, om du verkligen lärde dig engelska och annan feedback som du kanske har till företaget om du känner att de borde ändra på något. Det är helt kostnadsfritt att skriva, men även att läsa andra personers recensioner inne hos oss här på OmdömesStälle


Nybörjarkurs om man ska lära sig engelska.