eduonix

Alla recensioner

eduonix

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Coursera
Coursera
0 recensioner

Har man ett intresse av att lära sig något nytt så kan man såklart gå in på nätet och försök...

Logo EnglishPapa
EnglishPapa
0 recensioner

Engelska är ett språk som används nästan överallt i hela världen. Många har turen i livet att kanske lära...

Logo Teachable
Teachable
0 recensioner

Har du en viss färdighet som du kan lära ut till andra? Är du en expert på något som andra vill läsa sig? Har du en...

Logo Magoosh
Magoosh
0 recensioner

En stor del av att gå på gymnasiet och på universitet, är att ha prov efter prov. Du har delprov under kursens gång oc...

eduonix

Att driva ett eget företag är både drömmen för väldigt många där ute men det är även ett ganska stort steg att ta i livet och det bör vara ett genomtänkt beslut. Först och främst så måste man ju ha en affärsidé, man ska veta om man vill erbjuda tjänster eller fysiska produkter och även vilken typ av tjänst eller produkt. Men det är bara en liten del. En hemsidan ska i de allra flesta fall skapas, man måste ha en logo som inte påminner allt för mycket om andra logon osv. Men sen kommer vi även till allt pappersarbete. Hur ska man tänka när det kommer till bokföringen, eller om man ska skicka fakturor tex. Eduonix är ett företag och en hemsida som erbjuder lektioner och studier inom företagande och om att bli en entreprenör

Vad kostar dessa olika kurser som Eduonix erbjuder? Hemsidan är ju inte alls på svenska, så kommer jag att i Sverige alls ha någon nytta om infon som jag kanske lär mig på kursen? Är det så att jag får mina pengar tillbaka om jag redan efter första dagen märker att det inte alls är något för mig? Här på OmdömesStälle kan du läsa recensioner om personer som redan har åsikter om företaget. 

Om Eduonix
Eduonix är verksamma på marknaden genom att erbjuda kurser inom företagande och även annat inom den företagande världen där ute. Hittills sedan företagets start har Eduonix haft cirka 120 000 studerande som har kommit från olika länder runt om i världen och företaget strävar efter att lära ut sina kunskaper till miljontals människor. Kurserna och materialet som företaget erbjuder kan nås antingen direkt via datorn på deras egen hemsida, men de har även tagit fram en app som kan laddas ner till mobilen. 

Det som erbjuds hos Eduonix
Direkt inne på hemsidan är det möjligt att se de olika kategorierna på olika kurser som företaget erbjuder, detta är tex: utveckling av hemsidor eller spel, marknadsföring, programmering, data analys osv. Eduonix har i sitt sortiment även olika kurser som är anpassade för barn och unga, som tex kodning. Det är möjligt att betala för en kurs och sedan få materialet och gå den helt själv, men som studerande är det även möjligt att få live träning via något program där man i realtid sitter med en lärare och kan ställa frågor och lyssna. Finns det några frågor eller funderingar så har Eduonix en kundtjänst som kan nås via telefon eller mejl och man kan räkna med att kundtjänsten pratar engelska eftersom kundtjänsten ligger i USA samt Indien. 

Riktigt erfarenheter av Eduonix
Har du valt att lägga tid på att gå någon typ av kurs via just Eduonix? Har du det så kan väl du berätta för oss vilken kurs du valde att gå, om du tror att du kommer att gå kurser hos dem igen och annat som du kanske vill berätta. Varenda del av liten information som du kan dela med dig kan vara till stor hjälp för personer i framtiden som kanske vill gå en kurs via Eduonix. 


Tips om man ska plugga.