Dagens Nyheter

Alla recensioner

Dagens Nyheter

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Coursera
Coursera
0 recensioner

Har man ett intresse av att lära sig något nytt så kan man såklart gå in på nätet och försök...

Logo ArtCraft
ArtCraft
0 recensioner

Spel och gaming är en stor del för många idag. Dels för att många tycker om att hålla på med det på fr...

Logo EnglishPapa
EnglishPapa
0 recensioner

Engelska är ett språk som används nästan överallt i hela världen. Många har turen i livet att kanske lära...

Logo Euroflorist
Euroflorist
14 recensioner

Nästan alla människor blir glada då de får göra någon annan glad. Men ibland kan det vara svårt att finna ti...

Dagens Nyheter

Varje dag läser eller hör väldigt många personer nyheterna. Vissa använder mobilen och går in på sina vanliga sociala medier där de sedan dyker upp nyheter, medans andra har en papperstidnings prenumeration och läser den varje morgon till dagens första kaffe. Många tycker om att läsa alla nyheter medans andra föredrar att snabbt endast kolla vad som hänt inom Sverige. Eftersom just nyheter är en sak som väldigt många är intresserade av så finns det många olika medier, tidningar och plattformer där man kan läsa tidningar. En tidning som är väldigt populär i Sverige och som väldigt många känner till är Dagens Nyheter. 

Mer information om Dagens Nyheter
Dagens Nyheter eller DN som det även heter är en svensk tidning som står fri från andra partier, organisationer och ekonomiska maktsfärer. Dagens Nyheter har funnits för svenskar att läsa enda sedan 1864 och tidningen läses dagligen av cirka 1,3 miljoner människor. DN är även Sveriges största annonsmedium på tidningssidan. Dagens Nyheter vill att alla personer ska kunna läsa deras tidning oberoende hur socialt kunnig man är. Dagens Nyheter finns som en papperstidning man kan prenumerera på, men även som en elektroniskt tidning i mobilen, surfplattan eller datorn. 

Vad kan man som kund hitta hos Dagens Nyheter?
Inne på företagets hemsida kan man läsa nyheter inom olika kategorier som tex ekonomi, kultur, sport, ledare mm. Man kan även välja om man endast vill se nyheter som skett inom Sverige eller om man vill se vad som händer runt om i världen. Dagens Nyheter erbjuder 3 olika sorters prenumerations alternativ. Man kan antingen välja mellan ”digital bas” då kommer man att få tillgång till ett bergränsat antal artiklar på DN:s hemsida. Det andra alternativet är ”digital” och det innebär att man får tillgång till obegränsade artiklar på hemsidan. Och det sista alternativet är ”papperstidningen” vilket är ganska självförklarligt. Oberoende vilket alternativ man väljer så kommer kostnaderna att vara mellan 59 – 199 kr i månaden. Om man väljer papperstidningen får man även obegränsad tillgång till den digitala tidningen. 

Hur kan man kontakta Dagens Nyheter vid behov?
Om man är sugen på att börja prenumerera på Dagens Nyheter men kan kanske inte riktigt vet hur man ska ta sig till, eller om man annars har några frågor så kan man kontakta företaget. Men innan man kontaktar Dagens Nyheter:s kundtjänst kan man gå in på företagets hemsida för att sedan kolla in fliken ”frågor och svar”. Där finns det svar på frågor som har tex med addressändring, prenumeration, uppehåll etc att göra. Hittar man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man antingen göra det via telefon (08 738 26 00), via ett frågeformulär som finns inne på hemsidan eller så kan man chatta med dem direkt inne på hemsidan. Nere på hemsidans högra hörn ser man om chatten är tillgänglig eller inte.

Har du några tankar eller åsikter om Dagens Nyheter? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget där du berättar vad du tycker och tänker om dem. 


Väldigt hälsosamt att läsa.