Cashbackshopping

Alla recensioner

Cashbackshopping

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Sparklubben

Sparklubben

0 recensioner

Vi alla är olika när det kommer till pengar. Det finns ofta två typer av personer. De som älskar att spendera och de som njute...

Logo Interflora

Interflora

6 recensioner

Om Interflora Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 bloms...

Logo Euroflorist

Euroflorist

14 recensioner

Nästan alla människor blir glada då de får göra någon annan glad. Men ibland kan det vara svårt att finna ti...

Logo Live It

Live It

2 recensioner

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om f&o...

Cashbackshopping

Shopping, ett stort intresse för många där ute. Och med dagens teknik och internet så finns det nästan inga begränsningar alls. Man har alla möjligheter i världen att beställa vilka produkter som helst, varifrån som helst och vilken tid på dygnet som helst. Men att köpa saker är ju precis som det låter inte gratis, men det finns faktiskt företag som har skapat en tjänst där man får återbäring då man shoppar. Cashbackshopping erbjuder denna typen av tjänst. 

Denna återbäring som företaget ger sina kunder, kan man ta ut den som pengar på kontot eller måste man använda den i olika butiker i framtiden? Finns det något som kan vara bra att veta om innan man skapar ett konto och börjar shoppa? Här på OmdömesStälle har vi valt att samla recensioner från personer som redan har någon erfarenhet. 

Om Cashbackshopping
Cashbackshopping är en onlinetjänst som kostnadsfritt kan användas. Företaget grundades och lanserades först på marknaden i Finland under 2011 men finns idag i flera olika länder runt om i Europa. Huvudkontoret ligger idag ännu i Helsingfors, Finland. Företaget har ett kundantal på 2 miljoner utspritt i alla dessa länder som företaget är verksamt i. 

Tjänsten går helt enkelt ut på att användare får summa tillbaka på inköp som de har gjort online. Inne på hemsidan Cashbackshopping är det möjligt att se de olika företagen och nätbutikerna som det är möjligt att handla via, och därmed få återbäring. Bonusen eller återbäringen som sedan ges ut är inte i form av kuponger som är knutna till en viss butik eller kedja utan det är pengar som sedan kan tas upp på ett bankkonto eller PayPal. 

Tjänsten Cashbackshopping
Direkt inne på företagets hemsida är det möjligt att med e-post och ett lösenord skapa ett konto. Olika kategorier som det sedan finns att handla hos är: mode, skönhet och hälsa, elektronik, mat och dryck och så vidare. Genom att endast vara inloggad på tjänsten får användaren inte någon bonus. Utan hen måste via hemsidan Cashbackshopping välja vilken butik hen vill handla hos och sedan genomföra sin shopping

Det är inte alltid en och samma bonus vid alla butiker, utan bonusarna ändrar och användarna kommer att kunna se vilken bonus som erbjuds hos vilken butik. På hemsidan finns en “FAQ” men de oftast ställda frågorna besvarade, men Cashbackshopping har en kundtjänst som kan nås via mejl. 

Åsikter och tankar om Cashbackshopping
Om du är medlem på denna hemsida, skulle du då påstå att det är värt att handla genom dem och sedan ta ut bonusarna i form av pengar? Finns det några för- eller nackdelar som du har snappat upp under din som medlem hos dem? Isåfall skulle vi bli väldigt glada om du med dina egna ord berättade för oss vad du tycker om företaget. Hos oss är det gratis att läsa och skriva recensioner eftersom vi anser att det är så viktigt att man faktiskt delar med sig av saker och ting. 


Video från företaget Cashbackshopping.