ArtCraft

Alla recensioner

ArtCraft

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Coursera

Coursera

0 recensioner

Har man ett intresse av att lära sig något nytt så kan man såklart gå in på nätet och försök...

Logo EnglishPapa

EnglishPapa

0 recensioner

Engelska är ett språk som används nästan överallt i hela världen. Många har turen i livet att kanske lära...

Logo Teachable

Teachable

0 recensioner

Har du en viss färdighet som du kan lära ut till andra? Är du en expert på något som andra vill läsa sig? Har du en...

Logo Magoosh

Magoosh

0 recensioner

En stor del av att gå på gymnasiet och på universitet, är att ha prov efter prov. Du har delprov under kursens gång oc...

ArtCraft

Spel och gaming är en stor del för många idag. Dels för att många tycker om att hålla på med det på fritiden men även eftersom det har blivit så stor del på marknaden idag så det finns väldigt mycket pengar inne i själva spelindustrin. I många spel, eller typ de flesta så används antingen 2D eller 3D grafik. Och på tal om att spelindustrin är så stor så finns det även väldigt många där ute som känner att de skulle vilja lära sig hur man skapar ett spel. De vill lära sig bygga nya fantasivärldar men magiska varelser, vilket såklart inte är så enkelt. Men allting är möjligt att lära sig och idag kan man lära sig saker online utan att lämna hemmet. ArtCraft är ett företag som har tagit fram kurser inom datorgrafik och ritning. 

Hur mycket kostar det att gå en kurs via ArtCraft, och hur långa är kurserna? Kommer jag att kunna lära mig allting helt online eller kommer jag behöva åka till en fysisk plats för att göra något fysiskt prov eller liknande? Är alla kurser på engelska eller går de på olika språk. Här på OmdömesStälle kan du läsa vad andra tycker om tex ArtCraft. 

Mer info om företaget ArtCraft
ArtCraft är ett företag som driver kurser som har redan haft cirka 10 000 studenter från och med starten av företaget. Alla kurser som företaget erbjuder är helt och håller på distans vilket betyder att de studerande kan befinna sig var som helst. Kurserna som erbjuds är intensiva och detta innebär att var och en kurs är max 3 månader lång eller ännu kortare. Efter att en person har gått en kurs som ArtCraft erbjuder så har de möjligheten att tex arbeta vidare inom bio, spelutveckling, illustration, design eller animering. Efter att en studerande har gjort klart en kurs och slutfört sitt diplom projekt så kommer hen att få ett certifikat som visar vad hen gjort i kursen. 

Det som erbjuds hos ArtCraft
Olika kurser som kan gås är tex: karaktär skulptur, akademisk teckning, rendering från A till Ö, bokillustration, obligatorisk kunskap och så vidare. För att gå vissa av kurserna som erbjuds så behöver den studerande ha en surfplatta som hen kan använda under kursens gång. Skulle det vara så att en studerande av någon anledning missar en lektion så kommer hen av lärarna att få en video sammanfattning och det är även möjligt för eleven vid ett senare tillfälle att ställa frågor angående den missade lektionen. Vid frågor kan ArtCraft nås via telefon eller e-post. 

Tankar och åsikter om ArtCraft
Har du möjligtvis gått en kurs via detta företag? Om du har det så kan väl du vara så snäll och lägga några minuter på att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om dem. Berätta vad du tyckte om intensiteten, priserna på de olika kurserna och om du skulle säga att priserna har hjälpt till i ditt arbetsliv. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom det kommer vara det bästa. 


10 tips för den som ska plugga.