1800 Flowers

Alla recensioner

1800 Flowers

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo FloraQueen

FloraQueen

0 recensioner

Om FloraQueen Företaget grundades i huvudkontoret i Barcelona 2004, då började de med en liten hemsida och erbjöd några...

Logo Fernsnpetals

Fernsnpetals

0 recensioner

Blommor är något man kan ge bort till nästan vem som helst till vilka som helst olika tillfällen. Man kan ge bort en bukett ti...

Logo Floom

Floom

0 recensioner

Blommor och buketter är något som är väldigt fint att kolla på men man kan även ge bort en blombukett till näs...

Logo Interflora

Interflora

6 recensioner

Om Interflora Interflora är ett svenskt företag inom blomsterfackhandel och blomsterförmedling, i Sverige finns det cirka 600 bloms...

1800 Flowers

Blommor är något som kan användas i typ alla situationer som finns. Man kan ge bort en bukett då man firar något fantastiskt som kanske ett bröllop eller en födelsedag, men en bukett kan även ges bort i mer tragiska sammanhang som kanske en begravning. Olika blommor har även olika betydelser, så innan man ska ge bort en bukett kan det vara bra att läsa på om de olika blommorna. Om man nu befinner sig i den situationen där man faktiskt ska ge bort en bukett, vart ska man egentligen vända sig då? Den första platsen man kan vända sig till är här inne hos oss på OmdömeStälle. Vi har valt att samla erfarenheter och åsikter om en massa olika företag som finns där ute, i detta fallet 1800 Flowers

Kan man använda sig av detta företaget om man befinner sig i Sverige eller någon del av Europa för den delen? Levererar de sina buketter hem till kunder eller är man tvungen att söka ut buketterna från en fysisk plats? Hitta svaren till dessa frågor genom att läsa recensioner.

Mer om 1800 Flowers
Företagets historia började redan under år 1976 då grundaren till företaget Jim McCann köpte sin första blombutik i Manhattan. Under de tio första åren som företaget var verksamt öppnade de 14 fysiska butiker till. Senare under 90-talet öppnade även företaget en nätbutik samt att det utökade sitt sortiment då det även började erbjuda andra present produkter. I dagsläget är det möjligt att köpa buketter till olika evenemang hos företaget men även produkter som godis och andra sötsaker samt hela korgar fyllda med olika presentartiklar.

Det som 1800 Flowers erbjuder
Även fast företaget driver fysiska butiker runt om i USA erbjuder är det även internationella kunder sina produkter. Det går direkt inne på sajten att välja till vilket land man vill ha leveransen, och om man inte hittar landet man bor i är det möjligt att kontakta företaget och fråga ifall de kan skicka till det landet eller inte. I dagsläget levererar företaget sina produkter till 195 länder runt om i världen samt att det erbjuder sina kunder nöjdhetsgaranti där det är möjligt att göra en retur ifall ett missnöje skulle uppstå av en viss produkt. Pressarna på buketterna och de andra produkterna varierar beroende på vart kunden vill ha leveransen, kunder inom Sverige kan räkna med att en bukett kostar mellan 50 till 200 $ exklusive leverans. Kunderna har möjligheten att betala för sitt inköp via Klarna och detta innebär att de kan betala direkt via internet banken, med bankkort, på delbetalning eller via faktura. Företaget har en kundtjänst som kan oss via e-post eller på telefon.

Erfarenheter av 1800 Flowers
Har du vid något tillfälle valt att beställa en bukett via  detta företag? Om du har någon typ av erfarenhet av dem, skulle inte du då kunna lämna en recension inne på våran sajt det är du med dina egna ord berättar vad du tyckte om företaget och deras produkter.


Hur man kan skapa en fin bukett.