Världens mest exklusiva tillbehör till bilen

Världens mest exklusiva tillbehör till bilen
Biltjänster

Idag finns det möjlighet att göra exklusiva tillval när du köper en bil, som sedan specialtillverkas specifikt åt dig eller för den som kan betala. Det finns också möjlighet att köpa biltillbehör i högsta klass när bilen väl är köpt eller tillbehör som bara gör vardagen lite enklare och smidigare. Det kan handla om snygga tillbehör eller skräddarsydda textilier som endast passar just din bil. Eller varför inte en bildammsugare som är trådlös och smidig och når alla små utrymmen i en bil?

Att öka stämning och känsla med hjälp av biltillbehör har för många blivit ett måste. Det är egentligen inte särskilt konstigt då vi dessa dagar spelar alltmer tid i våra bilar. Att därför maximera såväl nytta som stil och nöje blir ett givet val.

På många sätt är det bara fantasin som sätter gränsen för hur man kan förbättra bilen. Men ofta kan lite hjälp på vägen göra att man kommer igång. Läs mer nedan om världens mest exklusiva (och praktiska) biltillbehör! Förhoppningsvis kommer du att få både inspiration och ta ett första steg mot att förbättra din bil.

Specialbeställda bilmattor

För att skydda din bil mot smuts och väta kan det vara fördelaktigt att köpa till bilmattor. Dessa mattor skräddarsys specifikt efter dina mått och glider inte omkring när du kör utan sitter perfekt på plats. Specialbeställda bilmattor har en något högre prislapp men i långa loppet är det värt det eftersom kvaliteten generellt är bättre samt att du får en bilmatta som passar just din bils mått. Förutom vid sätena kan du även köpa en specialbeställd och skräddarsydd bagagerumsmatta.

Dessa har den särskilda egenskapen att både vara funktionella och riktigt snygga. De skyddar din bil och förhöjer helhetsintrycket av interiören. Definitivt ett måste. Bäst av allt är att dessa mattor i många fall överstiger originalmattorna i ren och skär slitstyrka.

Barskåp i bilen

För den som kör runt med en Roll-Royce kan ett specialdesignat barskåp köpas till som placeras i bilen. Barskåpet är litet men specialdesignat av ingen mindre än Sina Maria Eggi. Barskåpet tar åtta veckor att tillverka och hittills har cirka 15 stycken exklusivt tillverkats. Kostnaden för barskåpet? Cirka 300 000 kronor.

Vill du maxa upplevelsen för polarna i baksätet så förvandlar barskåpet bilen till en rullande klubb. Kan vara något att överväga för dig vars bil rullar extra mycket under helgen.

Lamborghinis förlängning av garantin

Lamborghini Aventador lanserades under 2011 och är ett exklusivt vrålåk. För den som kan köpa denna bil ingår det tre års garanti. Vill man dock förlänga den med två år är kostnaden 287 000 kronor för självaste garantin endast. För 287 000 kronor kan du till och med få en hel bil om du skulle lägga dig på en lite lägre budget möjligtvis.

Den som ger sig in i världen av lyxbilar kommer även få uppleva hur otroligt dyr en bilförsäkring kan vara. Ofta överstiger omkostnaderna snabbt själva inköpspriset. Bara några av de saker man får betala om man vill lyxa lite för mycket.

Dammsugare endast för bilen

För den som vill ta hand lite extra om sin bil finns det bildammsugare som enkelt kan användas i även de minsta utrymmena i bilen. Den är trådlös vilket innebär att du laddar den med en kabel (USB) direkt i bilen och sedan är den redo att användas. Du kan använda en bildammsugare på bilmattor, sätena och andra utrymmen. Vanligtvis är batteritiden inte jättelång vilket innebär att du kan dammsuga i cirka 30 minuter upp till 1 timme beroende på bildammsugare.

Ett enkelt sätt att hålla bilen ren och fräsch även när tiden tryter. Dessa är även ofta förvånansvärt effektiva. Kan definitivt vara något för dig som värderar att hålla saker städade.

Det lilla extra för din bil

Det kan kännas lyxigt att köpa något litet extra för din bil oavsett om det är ett barskåp för 300 000 kronor eller en skräddarsydd och specialbeställd bilmatta för just din bilmodell. Det finns tillbehör för alla plånböcker oavsett om du har en hög eller lite lägre budget.

Viktigt är däremot att skaffa vad som känns rätt för just dig. Vill du få bästa möjliga känsla så är det viktigt att välja tillbehör som matchar såväl din egen som din bils stil.

Mer Biltjänster