QEEQ

Alla recensioner

QEEQ

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Avis

Avis

0 recensioner

Det finns väldigt många personer som inte har en egen bil, dels för att det är ganska dyrt att ha en bil men också f&oum...

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 recensioner

Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock ...

Logo Booking Monkey

Booking Monkey

0 recensioner

Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock vara ...

Logo Budget

Budget

0 recensioner

Man känner kanske i vissa situationer att man verkligen skulle kunna använda en bil. Det kan vara för att man ska åka och shop...

QEEQ

Alla har inte tillgången till att äga en helt egen bil och betala alla kostnader som ingår då man har en bil och kör med den. Ofta är det så att man kanske kan åka taxi, åka kollektivtrafik eller gå till den platsen dit man skulle vilja åka. Men det är kanske inte alltid så enkelt. Vissa har turen att de har någon bekant, en vän eller en familjemedlem som de får låna bil av om de skulle behöva det, men alla har inte det. Men då i dessa situationer är det bra att man kan hyra en bil från en biluthyrningsfirma. Det är smidigt att hyra bil eftersom det oftast inte är så stor kostnad och man kan ofta hämta ut bilen på en plats men sedan lämna tillbaka den på en helt annan plats på andra sidan landet. Det är praktiskt att hyra en bil om man tex ska flytta, åka på storhandling eller liknande situationer. Det finns olika företag som erbjuder just hyrbilar. Men QEEQ är ett av dem. 

I hurudant skick är bilen om man hyr den från QEEQ? Hur är det med alla försäkringar och vad händer om jag skulle råka krocka med den? Hur gammal måste man vara för att få hyra en bil? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

Mer info om företaget QEEQ
Företaget har funnits på marknaden sedan 2017, de är verksamma i cirka 200 länder och de finns på cirka 100 000 platser i världen. I dagsläget har QEEQ cirka 7 miljoner bilar i sitt sortiment som går att hyra. Via QEEQ är det möjligt att hyra en bil samt att det är möjligt att jämföra olika uthyrningspriser från olika uthyrningsföretag runt om i världen. QEEQ har även en app som kan laddas ner i mobilen eller plattan för att hyra en bil ifrån. 

Det som QEEQ erbjuder sina kunder
Kunderna kan själva välja på vilket språk de vill använda hemsidan och även i vilken valuta de vill se priserna. Inne via hemsidan är det möjligt att välja vilket datum och vilken tid man vill hyra en bil, och även var man vill hämta ut bilen. För att hämta ut bilen krävs det körkort, ID, kreditkort samt kvitto som visar att man redan betalat och bokat själva uthyrningen. 

Hur kunderna kan nå QEEQ
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan, då ska kunden komma ihåg att lägga till ordernummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt dig av tjänsten som QEEQ erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst, kundtjänsten, priserna de erbjuder och annat du kanske vill lägga till. 


Tips om man ska åka på bilsemester.