OmdömesStälle

  Recensioner Budget

  Man känner kanske i vissa situationer att man verkligen skulle kunna använda en bil. Det kan vara för att man ska åka och shoppa, att man ska flytta möbler från ett till ett annat ställe, eller att man helt enkelt känner att man skulle vilja ha friheten och har en egen bil. Att ha en bil är inte alls billigt, inte nog med att man måste betala bränsle hela tiden men man måste även 28 alla försäkringar och allt underhåll som den behöver. Det kommer till bilar så känner man kanske inte heller att man alltid behöver en bil när man är hemma utan man vill kanske hyra en bil när man är utomlands på en resa. Det finns många olika uthyrningsföretag där ute när det kommer till bilar och Budget är en av dem.

  Kommer jag att kunna hyra en bil via Budget även fast jag bara är i tjugoårsåldern? Vad händer om jag hyra en bil och sedan i misstag krockar med den, måste jag då stå för hela summan eller finns det någon typ av försäkring jag kan köpa? På hur lång tid kommer att kunna hyra en bil? Finns svaren till dessa frågor genom att läsa andra personers recensioner.

  Om Budget

  Budget är ett uthyrningsföretag som finns i många olika länder i världen. Runt om i hela världen har de kontor i 120 olika länder, och allt som allt har det 3400 olika kontor var av 800 av dem är på olika flygplatser. Företaget grundades och lanserades 1958 i Los Angeles och idag har det är ett bilantal på 265 000 bilar. I Sverige har företaget ca 70 olika uthyrningskontor och det finns på ett fyrtiotal olika orter runt om i Sverige. Hos företaget är det möjligt att både hyra en bil eller en skåp-eller lastbil. Och själva uthyrningen sker alltid direkt via deras hemsida där kunderna kan fylla i hur gamla de är och när de vill hyra en bil.

  Det som Budget erbjuder sina kunder

  Eftersom att allting sker online när det kommer till att hyra en bil via företaget så kommer även kunden att få en bekräftelse direkt via sin e-post. När det kommer till att sedan hämta upp bilen så går även det i vissa fall att göra helt digitalt. När det kommer till skador som möjligtvis har skett så är det kunden som har hand om den förutsatt att det inte handlar om tekniska fel på bilen. Personen som hyrde bilen har möjligheten att lämna tillbaka den efter att kontoret är stängt men då kommer även företaget att kontrollera bilen noga.

  Tankar om Budget

  Har du hyrt en bil via detta företag någon gång? Om du har det så skulle vi här på OmdömesStalle bli väldigt glad om du tog några minuter och skrev en alldeles egen recension om företaget. Du kan med dina egna ord berätta vad du tyckte om bilarna som du erbjöd, om du stötte på några problem under vägen och då hade bilen och annat som du kanske känner att du vill berätta.


  Jan Lind som själv jobbar på uthyrningen Budget.

  Budget
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Budget

  Din recension

  FAQ

  Är Budget ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Budget. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Budget?

  Budget är huvudsakligen aktivt i Biltjänsterkategorin, mer specifikt inom Biluthyrning. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Budgets webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.