OmdömesStalle

  Recensioner Booking Monkey

  Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock vara ganska dyrt eftersom bensin kostar en hel del, samt alla försäkringar och eventuella reparationer på bilen. Många har möjligheten att låna en bil en dag nu och då från någon familjemedlem eller bekant, men alla har inte tillgång till det. Så därför är det bara att det finns företag som erbjuder hyrbilar. Det finns många olika företag som erbjuder hyrbilar, både runt om i Sverige och i hela världen. Vilket även är bra eftersom väldigt många personer tycker om att hyra bil då de är utomlands och åka runt och upptäcka ett nytt land eller en helt ny plats. Booking Monkey är ett företag och onlinetjänst som erbjuder hyrbilar i olika länder i världen.

  Hur fungerar tjänsten och hur är det med alla försäkringar då man hyr en bil hos ett företa som tex Booking Monkey? Är kundtjänsten enkel att nå och hur ska jag ta mig till om jag känner mig missnöjd över något som har med företaget att göra? Det är bara ett fåtal av alla frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Booking Monkey

  Företaget och tjänsten Booking Monkey är verksamma i länder runt om i hela världen och de erbjuder sina kunder både möjligheten att via dem hyra bilar och även jämföra priser på olika andra biluthyrningsföretag. Runt om i världen har Booking Monkey 30 000 olika uthämtningsplatser samt att de gör samarbeten med upp till 800 olika biluthyrningsleverantörer i världen. Sedan företagets star har cirka 1 miljon kunder gett sitt förtroende åt Booking Monkey.

  Bärgar-Micke leverar ett spabad!

  Vad erbjuder Booking Monkey sina kunder?

  Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att antingen boka en bil i något av alla länder samt att de kan jämföra olika hyrbilspriser. Kunden kan välja var hen skulle vilja hämta ut sin bil, var hen skulle vilja lämna tillbaka bilden och även fylla i tiden då hen vill plocka upp bilen, respektive lämna tillbaka den. Är det så att personen som ska hyra bilen antingen är under 25 eller över 70+ så kan det tillkomma en extra avgift då kunden hyr bilen. Kunden kan ändra sin bokning kostnadsfritt upp till 48 timmar före upphämtning av bilen.

  Hur kan kundtjänsten nås hos Booking Monkey?

  Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Booking Monkey genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du hyrt en bil via Booking Monkey? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om urvalet av bilar de har, hur försäkringarna fungerade och även om själva tjänsten var smidig att använda sig av.


  Vad man ska tänka på om man köper egen bil.

  Booking Monkey
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Booking Monkey

  Din recension

  FAQ

  Är Booking Monkey ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Booking Monkey. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Booking Monkey?

  Booking Monkey är huvudsakligen aktivt i Biltjänster kategorin, mer specifikt inom Biluthyrning. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Booking Monkey gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.