Auto Barn

Alla recensioner

Auto Barn

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Autobutler

Autobutler

0 recensioner

Alla som har eller kan haft en bil kan säker känna igen sig i situationen att bilen plötsligt får något fel eller att en...

Logo Dack-online

Dack-online

0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Mcdackonline

Mcdackonline

0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Carfax

Carfax

0 recensioner

För varje dag som går så blir allting bara mer digitalt och allting handlar mer och mer om teknik. Förr var det inte så...

Auto Barn

Att ha en egen bil är en känsla som är helt fanatiskt eftersom det ger en viss frihet då man vet om att man när som helst kan åka iväg vart man vill. Man är inte längre tvungen att hela tiden kolla tidtabeller på kollektivtrafiken eller fixa skjuts med någon kompis eller familjemedlem. Dock att ha en bil är inte alltid en dans på rosor. Bensin och dieselpriserna stiger för varje dag som går och förutom det krävs det att man betalar försäkringar samt reparationer om något skulle hända. Om man vill köpa något till sin bil, oberoende om det är olja eller tvättmedel så har kanske företaget Auto Barn produkten. 

Glöm inte att det alltid kommer att löna sig att börja med att läsa recensioner om företag där ute. Om man väljer att göra det kommer man att öka sina chanser att faktiskt bli nöjd och chansen minskar att man ska hamna vara med om något otrevligt online. 

Mer om företaget Auto Barn
Auto Barn har funnits till sedan 1957 då det grundades i NY. Företaget är sedan starten familjeägt och det är inte påväg att ändra inom snar framtid och via sin nätbutik erbjuder de sina produkter till kunder i USA, Kanada och planerar på att i framtiden leverera produkter till internationella kunder. Efter att företaget startade växte de relativt snabbt och utökade sin verksamhet redan under 1964. Under årens gång har företaget öppnat flera fysiska butiker, köpt större lager och idag har de ett produktsortiment som består av cirka 35 000 produkter. Auto Barn har ett nyhetsbrev som kostnadsfritt kan prenumereras på och som väljer att påbörja en prenumeration kommer att få en rabattkupong på sin första beställning. 

Vad är det som Auto Barn erbjuder?
Inne i nätbutiken är det möjligt att se alla produkter utgående från olika kategorier men det är även möjligt att fylla i vilken bil man har för att se endast de produkter som passar till den bilen. Olika produkter som till exempel kan köpas hos Auto Barn är: olika typer av oljor, tvättmedel och andra poleringsprodukter men även reservdelar som till bromsen eller nya lampor. Det går som sagt inte för en internationell kund att göra en beställning men kunder som befinner sig inom USA kommer inte behöva betala någon fraktavgift om de gör en beställning på $69 eller mer. Den normala leveranstiden inom USA är mellan 1-5 arbetsdagar från och med att paketet lämnat lagret som ligger i New York. Om det finns några oklarheter är det fullt möjligt att kontakta företaget via telefon eller på mejl. 

Omdömen om Auto Barn
Har du befunnit dig i USA och därav handlar hos detta företaget? Skriv då gärna en recension där du berättar vad du tyckte om deras kundtjänst, priser, kvalitet på produkter och annat som du kanske känner att du skulle vilja berätta för oss på OmdömesStälle. Var ärlig och oberoende i din recension som kommer kunna hjälpa många där ute. 


Tips då man ska köpa bil.