Airport Rental Cars

Alla recensioner

Airport Rental Cars

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Avis

Avis

0 recensioner

Det finns väldigt många personer som inte har en egen bil, dels för att det är ganska dyrt att ha en bil men också f&oum...

Logo Auto Europe

Auto Europe

0 recensioner

Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock ...

Logo Booking Monkey

Booking Monkey

0 recensioner

Att ha tillgång till en bil är alltid otroligt smidigt, oberoende om man äger en bil eller inte. Att äga en bil kan dock vara ...

Logo QEEQ

QEEQ

0 recensioner

Alla har inte tillgången till att äga en helt egen bil och betala alla kostnader som ingår då man har en bil och kör me...

Airport Rental Cars

Om man ska ut och resa så kan man göra på ett eller annat sätt. Man kan antingen boka en resa där man fixar allt för sig, man bokar hotellrum från en sajt och sedan flygbiljetter från en annan. Det kan bli billigare om man väljer att göra på detta sätt men det finns även företag som erbjuder hela paketet där det ingår flyg, hotell och även buss eller taxi till och från flygplatsen. Om man är en person som inte vill boka allting i ett paket, då har man även möjligheten att boka en hyrbil som kommer att vänta på flygplatsen då man landar. Det finns flera uthyrningsföretag som erbjuder denna typen av tjänst och Airport Rental Cars är en utav dem. 

Innan du bokar en bil via Airport Rental Cars eller hos något annat företag för den delen kan det vara bra att först läsa recensioner, det finns skumma personer på internet som försöker lura folk på pengar och man vill inte råka ut för en sådan. Recensioner kan både läsas och skrivas på OmdömesStälle. 

Mer om Airport Rental Cars
Airport Rental Cars är en sajt där det ingår cirka 25 olika uthyrningsföretag som till exempel: Avis, Hertz, Thrify och så vidare. Företaget grundades och lanserades på marknaden under 1998 och sedan dess har de haft cirka 4 miljoner resenärer som gjort en bokning via dem. Genom tjänsten är det möjligt att boka en hyrbil från 18 000 olika platser hela världen över och genom att göra en bokning via denna tjänst kan de erbjuda sina kunder upp till 35 % rabatt.

Airport Rental Cars har tagit fram ett nyhetsbrev som det erbjuder sina kunder, det är personer som väljer att prenumerera på det kommer att få exklusiva kuponger direkt till e-posten.

Det som erbjuds hos Airport Rental Cars
Då tjänsten ska användas kan resenären fylla i till vilken flygplats hen kommer att resa, sedan ska det fyllas i datum och tid på hur länge bilen ska vara i användning. Det är möjligt att skapa ett kostnadsfritt konto hos Airport Rental Cars för att hålla koll på tidigare bokningar, men även sköta om eventuella avbokningar. Det finns olika typer av bilar att välja mellan, allt från helt vanliga personbilar där man till exempel kan lägga till barnstol, din stora bilar som nästan kan det räknas som minibussar. Det går att hyra en och samma bil i tio månaders tid och efter det måste en ny bokning göras. Kundtjänsten hos företaget kan nås via mail om det finns frågor.

Åsikter om Airport Rental Cars
Har du någon gång bokat en bil hos denna tjänst? Om du har det skulle du då säga att du är nöjd med tjänsten eller inte? Fick du en sådan typ av bil som du ville ha och tycker du att priserna kändes rimliga eller inte? Med endast en liten recension har du möjligheten att hjälpa hur många som helst där ute.


Att tänka på innan man köper en egen bil.